+45 29 24 37 36
Facaderenovering Peter Øbro

Facaderenovering er et løft af hele huset

VIGTIG INFO:
Er du privat, og går med tanker om at få husets facade renoveret? Så kan du med det genindførte håndværkerfradag, få fradrag i SKAT for udgifterne til arbejdslønnen.

De danske eftersårstorme går ikke henover landet, uden at det kan ses på de danske husfacader. Uanset årstid, så er det danske vejr hårdt ved facaderne, og dit hus vil med tiden blive påvirket af vind, vejr og fugt. Det kan derfor være en rigtig god investering at facaderenovere dit hus.

Facaden er ofte det første, andre lægger mærke til, når de kigger på dit hus. En vedligeholdt facade kan derfor give rigtig meget og ovenikøbet få den samlede værdi på dit hjem til at stige.

Der er mange fordele ved at udføre en facaderenovering, og vi fortæller gerne mere. Tag blot kontakt til os.

At renovere en facade kan både betyde, at du får renset den beskidte facade ved at fjerne alger eller mos på murværket eller at få fjernet maling fra murværk og beton. Du kan også få malet facaden på ny – enten i den oprindelige farve eller i en ny, spændende farve, som kan give huset særpræg.

Facaderenovering med kvalitet for øje

Når vi udfører en facaderenovering, starter vi fra bunden, og arbejder fra inderst til yderst for, at din facade bliver så pæn og bæredygtig som muligt. Hvis du går med den mindste tanke eller nysgerrighed om at få facaderenoveret dit hus, så kontakt os. Vi køre gerne ud til dig og vurdere husets facade, samt skræddersyer et godt og ufortpligtende tilbud.

Se galleri her