+45 29 24 37 36

Reperation af vinduer og døre udføres professionelt

Trænger dine gamle vinduer eller døre en kærlig hånd? Hos Øbro Villa- og bygningsservice tilbyder vi professionel hjælp til reparation af vinduer og døre samt renvoering.

Renovering af dine vinduer og døre kan i fleste tilfælde være en billigere løsning frem for at skifte. Det kan hurtigt blive en dyrere affære. Det er derfor mange gange overvejelsen værd at undersøge om renovering kan være løsningen. Renovering af døre er i fleste tilfælde rigeligt, fordi dine vinduer og døre løbende kun kræver vedligeholdselse, så belsag og greb virker optilmalt og elementernes tæthed og komfort bevares.

Du bevarer desuden også husets/bygningens oprindelige udsende. Du bevarer husets stil ved at bruge de originale døre og vinduer. Vi gennemgår gerne dine døre og vinduer, så vi med den rette ekspertise kan servicere og udbedre eventuelle skader, så de atter fremstår som nye.

Vi stopper ikke før du er tilfreds
Skal du bruger en tømrerarbejde til dit næste bolig projekt? Med vores erfaing indenfor området får du et godt kvalitetsarbejde som som er udført korrekt og til at betale. Vi ser desværre en tendens til at kunder vælger det første og billigste tilbud fra en tilfældig tømrer. Det synes vi er ærgerligt, da det ikke altid er det bedste for kunden. Vi vil være hos dig fra hvor projektet starter, og derved sikrer vi at du kommer hjem til et projekt der er udført håndværksmæssigt korrekt.

Her er hvad vi blandt andet kan hjælpe dig med:

  • Montering af nye vinduer og døre
  • Ny garage eller carport
  • Nedrivning af køkken eller opsætning af nyt køkken
  • Til- eller ombygning

Vi udfører tømrearbejde på hele Fyn, og går meget op i kvalitet og god service.  Derfor kører vi også ud til dig for at se på dit projekt og i forbindelse med besøget komme med et uopfordret tilbud.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og derfor gør vi brug af de bedste materialer og værktøj. Vi holder os altid opdateret med de nyeste udviklinger på området.

Vi laver både store og små opgaver, hvor vi samtidigt bestræber for at holde kundetilfredsheden høj. Derfor holder vi dig opdateret i forhold til processen og arbejdsgangen, og derved mindsker risikoen for misforståelser i forbindelse med projektet. Vi læner os ikke tilbage før du som kunde er tilfreds med vores vellykkede tømrerarbejde.

Se galleri her