+45 29 24 37 36

Vi udfører alle maleropgaver med omhu

VIGTIG INFO:
Er du privat, og går med tanker om at få husets facade malet? Så kan du med det genindførte håndværkerfradag, få fradrag i SKAT for udgifterne til arbejdslønnen.

Hos Øbro Villa- og bygningsservice udfører vi alle former for malerarbejde samt i hele området omkring Fyn og Sjælland. Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Malerarbejde / fuld spartel / filt / tapet
  • Facaderenovering inkl. malerarbejde
  • Renovering af døre og vinduer inkl. malerarbejde
  • Nedrensning af facader løse flader, klargøring inden maling
  • Nedvaskning af alger, behandling før malerarbejde

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og derfor gør vi brug af de bedste materialer og værktøj. Vi holder os desuden altid opdateret med den nyeste viden samt nye tiltag på området.

Vores mål er at levere høj kvalitet i al malerarbejde, der som minimum lever op til kundens forventning. Vores kompetencer som maler og malermester beror på grundighed, stor faglig ekspertise og den gode kvalitet. Hos os er ingen opgaver for simple eller for avancerede, og vi lægger stor omhu og entusiasme i enhver maleropgave, vi udfører.

Vi bestræber efter at holde kundetilfredsheden høj, og derfor holder vi kunderne opdateret i forhold til arbejdsgangen og processen. På den måde mindsker vi risikoen for misforståelser i forbindelse med projektet.

Vi kører gerne ud til dig, så vi kan se hvad dit projektet indebærer og efterfølgende tislende et uforpligtende tilbud.